sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Dün LGS deneme sınavına girdim her şeyimi kodladım T.C., ad-soyad vs. fakat cinsiyetimi kodladığımı hatırlamıyorum eğer kodlamadıysam bir sorun olur mu?
Merhaba. Dün LGS deneme sınavına girdim her şeyimi kodladım T.C., ad-soyad vs. fakat cinsiyetimi kodladığımı hatırlamıyorum eğer kodlamadıysam bir sorun olur mu?
Sedat Peeker Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #2 Tabii ki de olmaz.
sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Sedat Peeker dedi: Tabii ki de olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Sedat Peeker Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #4 LGS'nin orijinal formunda cinsiyet diye birşeyde yok zaten imam hatibin deneme sınavımı o?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #5 Erkekseniz kız lisesine gitme gibi bir şey olabilir mi? Eğer öyleyse kodlamamak daha iyi gibi.
sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #6 Sedat Peeker dedi: LGS'nin orijinal formunda cinsiyet diye birşeyde yok zaten imam hatibin deneme sınavımı o? Genişletmek için tıkla... Hayır normal bir deneme sınavı. Abdullah_AKD dedi: Erkekseniz kız lisesine gitme gibi bir şey olabilir mi? Eğer öyleyse kodlamamak daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... O cinsiyete bağlı değil kendin seçebiliyorsun diye biliyorum.
Sedat Peeker dedi: LGS'nin orijinal formunda cinsiyet diye birşeyde yok zaten imam hatibin deneme sınavımı o? Genişletmek için tıkla... Hayır normal bir deneme sınavı. Abdullah_AKD dedi: Erkekseniz kız lisesine gitme gibi bir şey olabilir mi? Eğer öyleyse kodlamamak daha iyi gibi. Genişletmek için tıkla... O cinsiyete bağlı değil kendin seçebiliyorsun diye biliyorum.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 15 Mayıs 2022 #7 sxtech12 dedi: O cinsiyete bağlı değil kendin seçebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Liseye bağlı. Mesela Bursa Erkek Lisesi karma eğitim yaparken Bursa Kız Lisesi sadece kız öğrencilere eğitim veriyor.
sxtech12 dedi: O cinsiyete bağlı değil kendin seçebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Liseye bağlı. Mesela Bursa Erkek Lisesi karma eğitim yaparken Bursa Kız Lisesi sadece kız öğrencilere eğitim veriyor.
Trickyy Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 314 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #8 sxtech12 dedi: Hayır normal bir deneme sınavı. O cinsiyete bağlı değil kendin seçebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kız lisessine gideceğim o zaman.
sxtech12 dedi: Hayır normal bir deneme sınavı. O cinsiyete bağlı değil kendin seçebiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben kız lisessine gideceğim o zaman.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #9 Sedat Peeker dedi: LGS'nin orijinal formunda cinsiyet diye birşeyde yok zaten imam hatibin deneme sınavımı o? Genişletmek için tıkla... Benim yeğenim özel okulda okuyor orada da cinsiyet koyuyorlar hocam.
Sedat Peeker dedi: LGS'nin orijinal formunda cinsiyet diye birşeyde yok zaten imam hatibin deneme sınavımı o? Genişletmek için tıkla... Benim yeğenim özel okulda okuyor orada da cinsiyet koyuyorlar hocam.
sxtech12 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #10 Trickyy dedi: Ben kız lisessine gideceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Görüşürüz kanka.