2024 yılı için fazla mı geri kalmış bir durum? Hâlâ aktif olarak telefonlarda kullanılıyor, takılma yaptığı ve çok yavaş olduğu söyleniyor. Öyle mi?
Katılmıyorum, telefonu masadan kaldırmadan kilit açıp bildirimlere bakmak bence kolaylık sağlıyor.Face ID kullanmaya başladıktan sonra tüm parmak izleri boş gelmeye başladı. Parmak izi direkt eskimiş bir teknoloji bence.
Katılmıyorum, telefonu masadan kaldırmadan kilit açıp bildirimlere bakmak bence kolaylık sağlıyor.
Ben genelde hafif yatar pozisyonda çalıştığım için ekran kamerası ancak tavanı görebiliyor.Benim telefonum genelde masamda ve kaldırmaya gerek olmadan belirli bir uzaklıktan da algılıyor.
Face ID kullanmaya başladıktan sonra tüm parmak izleri boş gelmeye başladı. Parmak izi direkt eskimiş bir teknoloji bence.
Hocam sormak istediğim 23/24FE modellerinde ve bazı cihazlarda bulunan optik tarayıcılardı. Ultrasonik tarayıcılar zaten daha iyi ama optik tarayıcı kullanılır mı onu sormuştum.Katılmıyorum, telefonu masadan kaldırmadan kilit açıp bildirimlere bakmak bence kolaylık sağlıyor.
Konuya gelecek olursak kilit tuşu üzerine yerleştirilen parmak izi okuyucusu bence daha kolay ve stabil çalışıyor. Ekran içine gizlenince tam nereye dokunuyorduk derken ilk deneme hata ile sonuçlanabiliyor.
Face ID kullanmaya başladıktan sonra tüm parmak izleri boş gelmeye başladı. Parmak izi direkt eskimiş bir teknoloji bence.
24 plus'da ki de optik mi oluyor?Hocam sormak istediğim 23/24FE modellerinde ve bazı cihazlarda bulunan optik tarayıcılardı. Ultrasonik tarayıcılar zaten daha iyi ama optik tarayıcı kullanılır mı onu sormuştum.
24 Plus'daki de optik mi oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.