Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 15 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, optik sürücümü nasıl mouse ile çıkar-yükle şeklinde ayarlayabilirim? Resimde "Çıkar" butonuna tıkladığımda optik sürücüyü yuvasından çıkartıyor. Bunu nasıl "yükle" butonuna çevirebilirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2014
Merhaba arkadaşlar, optik sürücümü nasıl mouse ile çıkar-yükle şeklinde ayarlayabilirim? Resimde "Çıkar" butonuna tıkladığımda optik sürücüyü yuvasından çıkartıyor. Bunu nasıl "yükle" butonuna çevirebilirim. Teşekkürler.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #2 Eğer yükle dediğin tak demek ise, olmaz. Düğmeye basmak kadar kolay bir şey yok .
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 16 Kasım 2014 #3 Ben bir ara yapmıştım da sonra unuttum nasıl yaptığımı. Aradan bayağı zaman geçti. Belki bilen var ise nasıl yapıldığını söylesin demek için açtım
Ben bir ara yapmıştım da sonra unuttum nasıl yaptığımı. Aradan bayağı zaman geçti. Belki bilen var ise nasıl yapıldığını söylesin demek için açtım