Optik Sürücü Paylaşımı

Merhaba arkadaşlar. Benim mevcut bilgisayarımda bir optik sürücü yok ve bende elimdeki oyunları bu sebepten yükleyemiyorum. Bana bir bakkal diğer bilgisayardan optik sürücü paylaşımı yapıp elimdeki oyunları yükleyebileceğimi söylemişti. Acaba bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim? Yoksa böyle bir şey yapamaz mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Mevcut bilgisayarım windows8.1 optik sürücüsü olan ise windows7 işletim sistemine sahip.

Bilgisayarlar aynı ağda olsun. Optik sürücüye sağ tıklayın ve sürücüyü paylaşıma açın. Böylece yğkleeybilirsiniz ama optik sürüc mü kaldı, DVD'de oyun mu kaldı. Steam, Origin, Playstore gibi platformlarda oyunlar bedavaya satılırken halen daha kim uğraşır bu saçmalıklarla, vakit kaybı ile...

Cevabınız için teşekkür ederim. Haklısınız tabi ama elimde bir sürü eskiden kalma oyun olunca eski oyunların keyfini çıkarma isteği gelmiyor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…