Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Ne kadar ücret alıyorsunuz bunun için?

Tek kişi çalışıyorsunuz yani. Bir güvence vs. var mı?
İş yamayanın referansı olur mu? Birkaç iş yaptık ama inanır mısın bilemem. Siz böyle düşünürseniz küçük esnaflar ilk işlerini yaparken nasıl gelişsin?

İş yamayanın referansı olur mu? Birkaç iş yaptık ama inanır mısın bilemem. Siz böyle düşünürseniz küçük esnaflar ilk işlerini yaparken nasıl gelişsin?
Mağdur edebiyatı yapmayı gerçekten müthiş çözmüşsünüz hocam tebrik ediyorum. İşinizi doğrulayacak 1 tane müşteriniz yok, kendinizi küçük esnafla aynı sınıfa koyuyorsunuz birde. Vallahi pes diyorum. Serdar'ı bile geçmişsiniz siz

Ben kendimi küçük esnaf ile aynı yere koyduğumu söylemedim, örnek verdim. Yazıyı okumaktan çok işi kötülemeye çalışıyor gibisin.

Müşteri pazarlama taktiği, önce mesajlaşacaksınız samimi bir şekilde, sonra 100TL'cik deyip gidecek.

Vermeyin para falan, paraya yazık.
Biz pahalı hizmet yapmıyoruz, uygun fiyata hizmet yapıyoruz. Ayrıca pazarlık payı da var. Kendisi deneyip karar versin, bir üyeye karışmayın.

Biz pahalı hizmet yapmıyoruz, uygun fiyata hizmet yapıyoruz. Ayrıca pazarlık payı da var. Kendisi deneyip karar versin, bir üyeye karışmayın.

Karışmayın demeniz bile, ne kadar sahte olduğunuzu anlatıyor. Eğer dediklerim yanlış olsaydı böyle demezdiniz. Fakat doğrular konuşulduğu zaman tabii böyle yapmanız normal.

Para kazanmaya çalışıyorsunuz, kolay yoldan para. Anlıyorum, ama böyle yapmanız ve inkar etmeniz normal değil. FPS arttıramazsınız donanım yükseltmeden. 3 5 en fazla.

Müşteriye ücretsiz hizmet vereceğiz. Eğer beğenirse parasını ödeyecek. Sence dolandırıcı mıyım? Sahtekar olduğum ortaya mı çıkmış? Ne kadar haklısınız, para almadan yapıyorum ve sahtekar oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…