Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Anlamadığım konu bunu nasıl yaptığınız. Kendi bir programınız mı varda o programı müşteriye attığınızda sistemi düzeltiyor? Ya da direkt talimatları mı veriyorsunuz? Son olarak sizin bilgisayar konusunda yetkinliğiniz nedir?

Durun bir bakalım neler olacak. Bende eski R7 240'lı bir teneke var bakalım CS:GO FPS'ini yükseltebilecek mi?

Nasıl yani? TeamViewer gibi programlarla mı? Açıkçası size şunu söyleyeyim, sistemde donanımsal olarak bir yükseltme yapılmaksızın performansta çok bir iyileşme olmaz.
Düşük sisteme sahip olan bazı sistemler eğer yeterince optimize edilmediyse bu sistemlerin onlarca kat hızlanması mümkün. Bunun için @Emperor4231 referans adayı olma kararı aldı. Kendisi hizmeti denedikten sonra bilgi verir.

Onlarca kat demeyin lütfen, kandırmış oluyorsunuz.
1.5 katı deyin, maksimum o olacak çünkü.

Evet canlı olarak kayıtta alacağım 2. PC üzerinde denenmesini istedim FPS değerlerini falan paylaşacağım bakalım neler olacak. İşsiz gibi bir de bunun için eski sistemi kuracağım

Adama niye bu kadar celallendiniz anlamadım. Ama yine de helal olsun, herkese nazik cevap vermiş. Konuyla alakasız o kadar gereksiz mesaj yazılmış. Bu işler de 1 gram bilgisi olmayanlar var, internette hazır ayarı bile korkup, bozarım diye yapamayacaklar var. Hem de internettekinden ekstra ayar yapacağını da belirtmiş. O yüzden öyle kişiler için ideal. Eğer fiyatı gerçekten ''uygun'' ise alan olacaktır. Bir insana kimseyi dolandırmadığı halde dolandırıcı demeniz çok kötü. Burada çöp bir şeye para bile istese dolandırıcı demeye hakkınız yok. Almazsınız olur biter, hayırlı satışlar dilerim hocam.

@267345 @Luciferss @FallenS Katılmadığınız kısım neresi? Adamı yerin dibine sokana kadar yorum mu yapmamı bekliyordunuz?

Bence de konu fazla uzadi. Takipten cikiyorum konuyu. Dileyen alsin, dileyen almasin ama bence pek saglikli degil yapilan islemler basta belirttigim gibi.

Maşallah hala çıkmamışsınız konudan. Üstüne bir de bana beğenmedim atmışsınız. Kısaca dediğim cümle de: Bu kadar üstüne gitmeyin, bilgisi 0 olup ayar yapmaya korkanlar var. Onlar alabilir, hayırlı satışlar dedim. Neyini beğenmediniz? Beddua okuyup satış yapmamasını mı dileseydim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…