Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Müşteri çoksa demek ki

Artık bilmiyorum nedendir. Herhalde video yapacağımı duyunca vazgeçti. Zaten amacımda kötülemek değildi videoda sadece troll tarzı eğlenceli video yapacaktım.

Artık bilmiyorum nedendir. Herhalde video yapacağımı duyunca vazgeçti. Zaten amacımda kötülemek değildi videoda sadece trol tarzı eğlenceli video yapacaktım.
Konuyu baltalamak için elinden geleni yapıyor gibisin, sana müsait olmadığımızı söyledik. Konuda da müsait olursam yapacağımı belirttim. Randevu alırsan düzgün bir şekilde ilgilenebiliriz. Özellikle öğleden sonra randevu almanı tavsiye ederiz. Örneğin bugün alabilirsin.

Amacım baltalamak falan değildi merakımdan satın alacaktım geldin sanki kurumsal firma değil de 15 yaşında Discord kullanıcısı gibi muhabbet ettik pazarlık falan yaptık sonra ilk başta şu anda yapmasak uzun sürer dedin bende sürem var dedim bu sefer de müsait değilim yarın yapalım dedin ondan sonra ise randevu al öyle yapalım dedin. Oyun hamuru gibi 100 tane şekle girdin dünyanın en basit şeyi için. Hem burada saatlerce kendini savundun ama gelip 1-2 saat bir şey yapamadın. Amacım baltalamak olsaydı zaten almak istemezdim. Burada yaptığın işin arkasında duramıyorsun sonra bize bizi baltalıyorsunuz diyorsun. Hepiniz ayrı dolandırıcısınız.

Dolandırıcı olan parayı önceden alır. Sana ücretsiz deneme fırsatı sunuyoruz, sen sahtekarlıktan bahsediyorsun. Tabii, bedava olan şey dolandırıcılık, değil mi?

Dediğim gibi basit bir iş değil. Biz işimizi özenle yapıyoruz. Birkaç dakikada bitecek bir şey değil. Sistemine göre belki 30 dakika, belki 1 saat, belki daha uzun sürebilir.

Benim geceye kadar sürem vardı yan tarafta yeni PC var açar CS atarım 4-5 saat bana fark etmez. Hem ben paranızı her türlü vereceğimi ve sadece test etmek istediğimi, belirli bir şey beklemediğimi söyledim.

Son düzenleme:

Hocam yaptırabildiniz mi? Uçuyor mu bilgisayarınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…