Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Yok. Ben sanayici adamım. Dayının biri ben dükkan kapatacağım vakit dikilir porya lazım diye yarım saat oradan kaybederim. Cumartesi günleri dükkan öğlen kapanıyor ama ben akşam çıkıyorum çünkü iş çok. Tek müsait olduğum zamanlar 19:00 ve sonrası.

Haftanın 7 günü mü çalışıyor? Biz uygun bir zaman buluruz.

Evet. Firma babama ait olunca babam geziyor ben çalışıyorum

Hocam hafta sonu yaptırın diyeceğim ama arkadaş cumartesi pazar kapayınız der bence.

@Emperor4231
Bilgisayarda önemli verilerin yok ise evde açık bırak, halledelim. Sen de akşam bakarsın.

Açık bırakıp gitsem siz nasıl bağlanacaksınız? Hem bağlandınız diyelim herhangi bir şey olsa PC'ye nasıl tekrar müdahale edeceksiniz? Şu aralar elektrikler git gel yapıyor.

Açık bırakıp gitsem siz nasıl bağlanacaksınız? Hem bağlandınız diyelim herhangi bir şey olsa PC'ye nasıl tekrar müdahale edeceksiniz? Şu aralar elektrikler git gel yapıyor.
Dizüstü değil miydi? Haydi masaüstü diyelim kesintisiz güç kaynağı almalısın. Hangi çağda yaşıyoruz?

Dizüstü değil miydi? Haydi masaüstü diyelim kesintisiz güç kaynağı almalısın. Hangi çağda yaşıyoruz?

Masaüstü. Evin elektriği gidince ne yapayım? Tutup bir de jeneratör mü bağlayım basit bir test için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…