Ücretli Optimizasyon danışmanlık hizmeti

Bu konuda yapabileceğin pek çok çözüm var. Örneğin iş yerinde bilgisayar var ise diski buraya bağla. Buradan halledelim. Gelip de gece saatlerinde senin sorununu çözmekle uğraşamayız.

Gerçekten gümbür gümbür zeka fışkırıyor diski buraya takınca Windows'u nasıl açacağım?

Windows, diskte bulunmuyor. Değil mi? İş yerindeki sistemin donanımları da o kadar düşük olmasın bir zahmet.

Windows diskte bulunuyor. Hem içerisi halihazırda başka bir sisteme göre yüklenmiş Windows başka bir sistemde nasıl çalışacak? Aptal aptal göz kırpmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsun bunu biliyorsun değil mi? Windows yüklenirken yüklenen bilgisayarın özelliklerini benimseyerek yükler. Daha öğreneceğin çok şey var

Senin işin hızlandırmak değil mi? Donanımın düşük olması iyidir.

Hızlandırmayı biliyor ama diskin ne şartlarda Windows'u açacağını bilmiyor

Sen Windows 11'i 64 MB RAM'e sahip cihaza kurabilir misin? Her şeyin bir sınırı var. Eğer yeterliyse diski bağlar, yaparız.

Diyelim diski buradaki bilgisayara taktım sıfırdan Windows attım sonra sen Boost'u yaptın. Ben eve gittiğimde bu diski takınca nasıl çalıştıracağım? Evdeki sistem farklı işteki farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…