SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 19 Ağustos 2022 #441 Dr Drake Ramoray dedi: Akşam hizmet vermedikleri için hafta sonu deneyeceğim. Konu kilitlenmez ise buradan bilgilendirme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır, hafta içi deneyeceksin.
Dr Drake Ramoray dedi: Akşam hizmet vermedikleri için hafta sonu deneyeceğim. Konu kilitlenmez ise buradan bilgilendirme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hayır, hafta içi deneyeceksin.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2022 #442 Linux Aliskanligi dedi: Katılabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Gerçekten ihtiyacınız var mı? Yapabileceğiniz tek optimizasyon; XanMod Kernel xanmod.org
Linux Aliskanligi dedi: Katılabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Gerçekten ihtiyacınız var mı? Yapabileceğiniz tek optimizasyon; XanMod Kernel xanmod.org
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 19 Ağustos 2022 #443 Linux Aliskanligi dedi: Katılabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Şu anda bir müşteri sıraya girdi. Eğer almazsa seni sıraya alırız. Ne zamana randevu almayı planlıyorsun?
Linux Aliskanligi dedi: Katılabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Şu anda bir müşteri sıraya girdi. Eğer almazsa seni sıraya alırız. Ne zamana randevu almayı planlıyorsun?
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #444 Merak ettim kaç para alıyorsunuz?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 19 Ağustos 2022 #445 Windows Adam dedi: Merak ettim kaç para alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu anda Windows hızlandırma 50 TL ama dışarıda 200 TL'ye yapan da var.
Windows Adam dedi: Merak ettim kaç para alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu anda Windows hızlandırma 50 TL ama dışarıda 200 TL'ye yapan da var.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.506 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 19 Ağustos 2022 #446 Cruslan dedi: Eki Görüntüle 1491121 Gerçekten ihtiyacınız var mı hocam? Yapabileceğiniz tek optimizasyon; XanMod Kernel xanmod.org Genişletmek için tıkla... Sadece denemek istiyorum. Sonuçları buraya atacağım.
Cruslan dedi: Eki Görüntüle 1491121 Gerçekten ihtiyacınız var mı hocam? Yapabileceğiniz tek optimizasyon; XanMod Kernel xanmod.org Genişletmek için tıkla... Sadece denemek istiyorum. Sonuçları buraya atacağım.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #447 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Şu anda Windows hızlandırma 50 TL ama dışarıda 200 TL'ye yapan da var. Genişletmek için tıkla... 100 liraya format atıldığını var sayarsak uygun gibi.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Şu anda Windows hızlandırma 50 TL ama dışarıda 200 TL'ye yapan da var. Genişletmek için tıkla... 100 liraya format atıldığını var sayarsak uygun gibi.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.024 Çözümler 45 19 Ağustos 2022 #448 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Kampanya İlk yararlanan kullanıcıya ücretsiz hizmet sunuyoruz. Hizmete bugün bu saatlerde uygun olanların yararlanmasını tavsiye ederiz. Eğer uygun bir kullanıcı var ise gelsin denesin. Genişletmek için tıkla... Bende yararlanmak istiyorum.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Kampanya İlk yararlanan kullanıcıya ücretsiz hizmet sunuyoruz. Hizmete bugün bu saatlerde uygun olanların yararlanmasını tavsiye ederiz. Eğer uygun bir kullanıcı var ise gelsin denesin. Genişletmek için tıkla... Bende yararlanmak istiyorum.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 19 Ağustos 2022 #449 Linux Aliskanligi dedi: Sadece denemek istiyorum. Sonuçları buraya atacağım. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemi için destek sunmuyoruz.
Linux Aliskanligi dedi: Sadece denemek istiyorum. Sonuçları buraya atacağım. Genişletmek için tıkla... Linux işletim sistemi için destek sunmuyoruz.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.506 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 19 Ağustos 2022 #450 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Şu anda bir müşteri sıraya girdi. Eğer almazsa seni sıraya alırız. Ne zamana randevu almayı planlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Buradan bana ulaş Discord'um yok. SadeceBirİnsanAHuman dedi: Linux işletim sistemi için destek sunmuyoruz. Genişletmek için tıkla... Windows'a yaptıracağım merak etme. Dualboot kullanıyorum.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Şu anda bir müşteri sıraya girdi. Eğer almazsa seni sıraya alırız. Ne zamana randevu almayı planlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Buradan bana ulaş Discord'um yok. SadeceBirİnsanAHuman dedi: Linux işletim sistemi için destek sunmuyoruz. Genişletmek için tıkla... Windows'a yaptıracağım merak etme. Dualboot kullanıyorum.