THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.511 Makaleler 35 Çözümler 78 23 Temmuz 2015 #11 Aldığında Casper marka o çok kaliteli bilgisayarında Windows 8 varsa sende 8 lisansı vardır. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal Bu şekilde lisansını öğrenip verilen konu anlatım üzerinden Windows 8.1 kur. Ondan sonrasında ise 8.1'den 10'a geçiş yaparsın. Korkulacak bir şey yok. 5 yaşındaki çocuk bile artık format atıyor.
Aldığında Casper marka o çok kaliteli bilgisayarında Windows 8 varsa sende 8 lisansı vardır. BIOS üzerindeki ürün anahtarını öğrenme | Technopat Sosyal Bu şekilde lisansını öğrenip verilen konu anlatım üzerinden Windows 8.1 kur. Ondan sonrasında ise 8.1'den 10'a geçiş yaparsın. Korkulacak bir şey yok. 5 yaşındaki çocuk bile artık format atıyor.
Fatih Begit Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #12 Bu ürün anahtarı çalışmadı diyor.Nedense Windows 8'in key'i gözükmüyor.Şu an bilgisayarım Windows 7 diye mi acaba? Bide senin dediğin link'den bir sorun oldu yapmadım o yoldan başka bi proğramla yaptım. Son düzenleme: 23 Temmuz 2015
Bu ürün anahtarı çalışmadı diyor.Nedense Windows 8'in key'i gözükmüyor.Şu an bilgisayarım Windows 7 diye mi acaba? Bide senin dediğin link'den bir sorun oldu yapmadım o yoldan başka bi proğramla yaptım.