Optimizasyon olarak Minecraft vs GTA 4

GTA4 tam eziyetti optimizasyon problemleriyle dolu bir oyundu. Son olarak birkaç mod ile düzeltildiğini duymuştum. Minecraft ile ilgili bir bilgim yok

GTA 4 optimizisyonu bana o kadar sorunlu gelmiyor Minecraft daha kötü bence.

Ben PC'de akıcı bir şekilde GTA 4Ü her şey yüksek gölgeler ve detay mesafesi ortada oynayabilirlen Minecraft Java 6-12FPS civarında.

Minecraft kesinlikle, GTA 4'ü 40 FPS'te oynuyorum GTX 1050 Ti da. Ha tabii ben orijinal olmayan kötü kullanılması önermediğim sürümü oynadığım içinde olabilir bilmiyorum.

Ben PC'de akıcı bir şekilde GTA 4Ü her şey yüksek gölgeler ve detay mesafesi ortada oynayabilirlen Minecraft Java 6-12FPS civarında.
Minecraft açıkçası bilgisayarımda denemedim ama gta 4 full grafik rahat bir şekilde oynuyorum bende.

GTA IV bu zamana kadar gordugum en kotu optimizasyon olabilir ya. Daha kotu optimizasyonla cikis yapan oyunlar var ama sonradan cozuluyor genelde. GTA IV ile ugrasmadi bile Rockstar. Halbuki bana gore en iyi GTA oyunu...

Bence GTA 4'ün optimazasyonunu bilerek düzeltmiyorlar sırf GTA 5 oynansın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…