Optimizasyon programı önerisi

Ben de çok istiyorum kullanmak fakat internet 5 megabit olunca çok iyi bir FPS değeri alamıyorum.
30 FPS 720p ile ancak oluyor.
Now değil, Experience önerdim ben. Now'u ben de kullanmak istiyorum, ama üyelikler bitirildi, açılınca satın alacağım, Destiny 2 oynamak isterim Now'da. Benim de upload hızım 6 Mbps, 45 FPS 720p oluyor değerlerim çoğunlukla.

Her konuda yazanı kurma alışkanlığını bırakın artık. Bir sorgulayın beyniniz çalışsın kurarsam zararı olur mu diye. Adam bilinmedik yazıyor birde kurdum diyorsunuz. Bilindik bir AV ile taratın. Kaldırın kullanmayın.
Opmizasyonu Windows yapıyor zayten ayarlarını kurcalamadıysanız. Son sürümler sadece biraz tutarsız güncel kaldığınız sürece onlar da düzelir. Sosyalde açılan rehberler var inceleyerek hangiisnin işe yaradığını görebilirsin konuları.

Her konuda yazanı kurma alışkanlığını bırakın artık. Bir sorgulayın beyniniz çalışsın kurarsam zararı olur mu diye. Adam bilinmedik yazıyor birde kurdum diyorsunuz. Bilindik bir AV ile taratın. Kaldırın kullanmayın.
Opmizasyonu Windows yapıyor zayten ayarlarını kurcalamadıysanız. Son sürümler sadece biraz tutarsız güncel kaldığınız sürece onlar da düzelir. Sosyalde açılan rehberler var inceleyerek hangiisnin işe yaradığını görebilirsin konuları.
Merak ediyorum kuruyorum.
Ben zaten şakasına yazdım yoksa antivirüs felan var. Hiç virüs de bulmadı. :)
Daha nazik bir şekilde yazabilirdiniz yoksa ben de biliyorum bilgisayar kullanmayı bilmiyorsanız söyleyeyim.

Son düzenleme:
GeForce Experience kullanın ama o da sorun çıkartıyor, bilgisayara 2 ayda bir iç temizlik yapın, her hafta da dosya temizliği yapın.

Seo'yu mu kastettin acaba dostum öyleyse bayağı program önerebilirim onpage ve offpage olarak.

Rehberi 2 haftada bir bakıp olan şeyleri uygulayın.
Not: Rehber biraz eski virüs için Malwarebytes kullanın geçin.

Windows 10 için optimizasyon programları kurmak sisteminizi yavaşlatabiliyor. Bundan dolayı kullanmamanızı öneriyorum. Özellikle IObit Advanced System Care tarzı programları kullanmamalısınız. Bunun yerine bilgisayarınızı temiz tutabilirsiniz. Bu rehber sizin için faydalı olacaktır.

Arkadaşlar demek istediğim şu arkadaşımın bilgisayarında otamatik olarak temp prefetch falan onları direkt siliyor sorduğumda unuttum dedi yani ben bilgisayarı her gün temizlemekle uğraşmayayım.
Arkadaşlar demek istediğim şu arkadaşımın bilgisayarında otamatik olarak temp prefetch falan onları direkt siliyor sorduğumda unuttum dedi yani ben bilgisayarı her gün temizlemekle uğraşmayayım.

Bu arada bilgisayarı açtığı gibi siliyor hiç affetmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı