Optimizasyonu efsane olan oyunlar nelerdir?

Benim şu ana kadar gördüklerim, oynadıklarım arasında;

En İyiler : GTA 5 (Cidden çıktığı tarihte bile her PC'de oynanabiliyordu) - Hitman serisi (Keza oldukça sistem dostu bu seri de)

En Kötüler : ARK: Survival Evolved (Çok sevsem de gerçekten rezalet bir optimizasyonu var) - ARMA 3 (2000 civarı saatim var ama optimizasyonu oldu olası çok kötüydü. 2022'de toplanmış son model sistem ile bile 60 FPS'in altına nasıl inebilir bu oyun aklım almıyor.)

Oynadın mı oyunları ? Yada hangi sistemle oynadın. Ben Sea of thieves gibi optimizasyonu berbat bi oyunda yüksek derecelerde oynarken, Oddyssey de fan sesi bile gelmiyodu.
E oynadım da diyorum, i7 7700HQ 1050 4 GB ile oynadım. Aynı sistemle Dying Light 2 oynadım bir gram bile kasma veya drop olmadı temiz 30 FPS sabit sürekli.

E oynadım da diyorum, i7 7700HQ 1050 4 GB ile oynadım. Aynı sistemle Dying Light 2 oynadım bir gram bile kasma veya drop olmadı temiz 30 FPS sabit sürekli.
DL2 oynamadım ben o yüzden o şekilde karşılaştıramayacam.

GTA 4 ile birlikte önceki GTA oyunları.

Herkes aynı şeyleri söylemiş bende farklı bir şey söyleyeyim. Metro 2033, zamanının 1080'inde bile kasardı bu oyun.

Tüm Far Cry oyunları.

GTA5 diyenler olmuş, GTA5'in eski sistemler için optimizasyonu harika ama yeni sistemler için tek kelimeyle rezalet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…