Optimizasyonu en kötü olan oyun nedir?

Osman Nuri23

Hectopat
Makaleler
2
Optimizasyonu bozuk olan şu ana kadar gördüğünüz en kötü optimizasyona sahip oyun nedir?

Benim için ryse son of Rome ilk sırada o kadar optimizasyonu kötü ki arada oyunda inanılmaz FPS düşmesi oluyor. GTA 4'te en yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmesiyle 2.sırada yer alır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyonu bozuk olan şu ana kadar gördüğünüz en kötü optimizasyona sahip oyun nedir?

Benim için ryse son of Rome ilk sırada o kadar optimizasyonu kötü ki arada oyunda inanılmaz FPS düşmesi oluyor. GTA 4'te en yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmesiyle 2.sırada yer alır.

GTA 4 rezalet bir optimizasyona sahip.

World war 3 oyunun optimizsayonu baya kötü

GTA 4'ün çıtasını geçen zor çıkar ancak, en kötü denemese de Skyrim'in optimizasyonunun da hatrı sayılır derecede kötü olduğunu düşünüyorum. İyilerden konuşursak da Doom 2016 ve Eternal'ın çıtasını geçen zor çıkar. RE Engine motoruyla yapılmış oyunlar da iyidir. RE2, DMC5 gibi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı