CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 13 Şubat 2022 #11 Gamers_Xion dedi: Anladım hocam Hocam konuyu dağıtmak istemem ama hangi linux sürümünü kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Arch ve RHEL. Küçük çaplı bir sunucum var onda RHEL diğerleri için Arch.
Gamers_Xion dedi: Anladım hocam Hocam konuyu dağıtmak istemem ama hangi linux sürümünü kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Arch ve RHEL. Küçük çaplı bir sunucum var onda RHEL diğerleri için Arch.
Gamers_Xion Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #12 CorkedWine dedi: Arch ve rhel. Küçük çaplı bir sunucum var onda rhel diğerleri için Arch. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerrr
CorkedWine dedi: Arch ve rhel. Küçük çaplı bir sunucum var onda rhel diğerleri için Arch. Genişletmek için tıkla... Teşekkürlerrr
B Bloodmoon726 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 968 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #13 Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim, programı çalıştırdım sorun yok. Konu kilit.