Bu modelin VA panal olanını kullandım rezalet görüntü veriyordu.
Yine de forumda öneren arkadaşlar görüyorum bir sorun yaşamazsınız iki seçenek arasında kalırsanız tercihiniz MSI olmasın bence.
Yine de forumda öneren arkadaşlar görüyorum bir sorun yaşamazsınız iki seçenek arasında kalırsanız tercihiniz MSI olmasın bence.
Hocam bir sorum olacaktı.
Ben genel olarak 60FPS alabileceğim oyunlardan (Series S ve RTX 3050'li laptopta kullanacağım.)
Hikayeli oyunlar oynayacağım ve yazılım ile uğraşacağım. Bu sebeplerle pivot özellikli ips panel+75Hz bir monitör bana yetecek diye düşünüyorum.
Genelde Samsung'lar sorunlu diye önerilmiyor ancak bu model hakkında bir fikriniz var mı?
Konu açınca pek cevap alamıyorum bu sebeple size sormak istedim sizi bulmuşken
Samsung LF24T450FQRXUF (F24T450) Monitör F24T450FQR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Normalde g241 indirimi kovalıyordum. G242'yi indirimde görünce neredeyse alacaktım. Amd için freeaync özelliği yokmuş o yüzden vazgeçtim. G241 yakın zamanda indirime girmezse ben de sizin gibi lg modele yöneleceğim.
Daha 1 hafta oldu alalı. Sıkıntısız bir ürün geldi ölü piksel ghosting vs. yok. Memnunum ama şans işi tabii. 2400'e almıştım geçen hafta çok bekletmemende fayda var.
Daha 1 hafta oldu alalı. Sıkıntısız bir ürün geldi ölü piksel ghosting vs. yok. Memnunum ama şans işi tabii. 2400'e almıştım geçen hafta çok bekletmemende fayda var.