Optix MAG271C G-Sync özelliği var mı?

sabo612

Decapat
Yukarıda belirttiğim monitörüm var RX590 ekran kartıyla FreeSync özelliğini sorunsuz kullanıyorum yakın zamanda 2060 Super almayı düşünüyorum ama bu özellik kullanılmıyorsa 5600XT alacağım ama çok sorunlu olduğuna dair konular var almakta tereddüt ettiriyor. Bilen varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda belirttiğim monitörüm var RX590 ekran kartıyla FreeSync özelliğini sorunsuz kullanıyorum yakın zamanda 2060 Super almayı düşünüyorum ama bu özellik kullanılmıyorsa 5600XT alacağım ama çok sorunlu olduğuna dair konular var almakta tereddüt ettiriyor. Bilen varsa yazabilir mi?

G-Sync yok ama 2019'dan sonra NVIDIA ekran kartı artık Free Sync teknolojisini NVIDIA ekran kartlarında kullanıma soktu rahatlıkla kullanabilirsiniz internetten nasıl aktif edeceğini öğren basit. 2060 Super yerine biraz daha bekle yeni çıkan 3000 serisini al daha mantıklı.

G-Sync yok ama 2019'dan sonra NVIDIA ekran kartı artık Free Sync teknolojisini NVIDIA ekran kartlarında kullanıma soktu rahatlıkla kullanabilirsiniz internetten nasıl aktif edeceğini öğren basit. 2060 Super yerine biraz daha bekle yeni çıkan 3000 serisini al daha mantıklı.

Monitörde direk G-SYNC olmadığını biliyorum senin dediğini sormak istedimde düzgün soramadım tam izledim videoyuda kiminde 144 Hz kullanılmıyor falan diyor ben benim monitörde G-SYNC'e 144 Hz kullanılırmı onu merak ettim.

Monitörde direk G-Sync olmadığını biliyorum senin dediğini sormak istedimde düzgün soramadım tam izledim videoyuda kiminde 144 Hz kullanılmıyor falan diyor ben benim monitörde G-Sync'e 144 Hz kullanılırmı onu merak ettim.

HDMI ile 120 Hz alıyor ama Free Sync aktif olmadan Display Port ile 144 Hz Free Sync aktif alıyor yani DP şart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı