Better Ally Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar görseldeki gibi 2 saattir böyle duruyor. Sistemim Windows 11 Home Oracle 19C Enterprise kurmaya çalışıyorum öğrenmek için.
Arkadaşlar görseldeki gibi 2 saattir böyle duruyor. Sistemim Windows 11 Home Oracle 19C Enterprise kurmaya çalışıyorum öğrenmek için.
Emsanator Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 176 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Yardım alabileceğin en iyi forum: Reddit - Dive into anything
Better Ally Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Emsanator dedi: Yardım alabileceğin en iyi forum: Reddit - Dive into anything Genişletmek için tıkla... Teşekkürler soruyorum
Emsanator dedi: Yardım alabileceğin en iyi forum: Reddit - Dive into anything Genişletmek için tıkla... Teşekkürler soruyorum
Emsanator Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 176 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #4 Better Ally dedi: Teşekkürler soruyorum Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sorunuzu gördüm, umarım kısa zamanda çözüm alabilirsiniz.
Better Ally dedi: Teşekkürler soruyorum Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sorunuzu gördüm, umarım kısa zamanda çözüm alabilirsiniz.
Better Ally Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #5 Emsanator dedi: Rica ederim, sorunuzu gördüm, umarım kısa zamanda çözüm alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valla sanmıyorum ama inşallah alabilirim daha önce kurduğumda sorunsuz kurmuştum bilgisayarı değiştirdim tekrar kurmam gerekti fakat takılıyor işte hata çıksa yine bulunur ama takılıyor sorunu kimsede de göremedim
Emsanator dedi: Rica ederim, sorunuzu gördüm, umarım kısa zamanda çözüm alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valla sanmıyorum ama inşallah alabilirim daha önce kurduğumda sorunsuz kurmuştum bilgisayarı değiştirdim tekrar kurmam gerekti fakat takılıyor işte hata çıksa yine bulunur ama takılıyor sorunu kimsede de göremedim