SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 19 Mart 2023 #21 Theyka dedi: Sunucuda ne yazılımları çalıştırdın? Genişletmek için tıkla... Apache, MySQL ve Spigot 1.12.2. Bir de Discord bot olacaktı ama henüz hazır değildi.
Theyka dedi: Sunucuda ne yazılımları çalıştırdın? Genişletmek için tıkla... Apache, MySQL ve Spigot 1.12.2. Bir de Discord bot olacaktı ama henüz hazır değildi.
Theyka Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #22 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Apache, MySQL ve spigot 1.12.2. bir de Discord bot olacaktı ama henüz hazır değildi. Genişletmek için tıkla... Benim Oracle'da birkaç hesabım var ilk hesap kendimin ban yemedi hiç diğerleri MC server için kullandım banlandı. Kendi sunucumda sadece Python, Node.js, plesk panel mevcut.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Apache, MySQL ve spigot 1.12.2. bir de Discord bot olacaktı ama henüz hazır değildi. Genişletmek için tıkla... Benim Oracle'da birkaç hesabım var ilk hesap kendimin ban yemedi hiç diğerleri MC server için kullandım banlandı. Kendi sunucumda sadece Python, Node.js, plesk panel mevcut.