Sizce VMWare'ye mi geçmeliyim hocam?Oracle VirtualBox'u bırakıp VMWare'e geçme sebebim bu ve bunun gibi nice sorunlardır üstadım. Yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. O sebeple şimdiden kolaylıklar diliyorum.
Üstadım kendi adıma konuşmam gerekirse Veri Tabanı Yönetim Sistemleri üzerine çalışmalarımın neredeyse tamamını VMware'de yapmış ve bir kez olsun da saçma sapan hatalarla karşılaşmamış bir insanım, VirtualBox'a oranla kararlılığını gerçekten çok beğeniyorum. İsterseniz bir şans verin.Sizce VMWare'ye mi geçmeliyim hocam?
Anladım hocam. Bende WMware'ye geçiş yapacağım o zaman.Üstadım kendi adıma konuşmam gerekirse Veri Tabanı Yönetim Sistemleri üzerine çalışmalarımın neredeyse tamamını VMware'de yapmış ve bir kez olsun da saçma sapan hatalarla karşılaşmamış bir insanım, VirtualBox'a oranla kararlılığını gerçekten çok beğeniyorum. İsterseniz bir şans verin.
VirtualBox'tan aldığınız hata konusunda yardımcı olmayı gerçekten çok isterdim ancak elimi dahi sürmek istemiyorum.
Yardımınız için teşekkürler hocam. WMware'ye geçiş yapacağım. İyi günler.BIOS ayarlarında donanım sanallaştırmanın etkin olup olmadığını kontrol edin. Etkin değilse etkin yapın.
Şimdiden iyi çalışmalar. Haddimi aşmak istemem; daha önce kullandınız mı bilmiyorum ama VMware Workstation 17.x.xx versiyonlarını daha çok tavsiye ediyorum. Kolaylıklar diliyorum.Anladım hocam. Bende WMware'ye geçiş yapacağım o zaman.
Windows 11'de de başka sorunlarla karşılaştım.
Teşekkürler yardımınız için.
Yardımınız için teşekkürler hocam. WMware'ye geçiş yapacağım. İyi günler.
Estağfirullah hocam. Tavsiyeniz için teşekkürler.Şimdiden iyi çalışmalar. Haddimi aşmak istemem; daha önce kullandınız mı bilmiyorum ama VMware Workstation 17.x.xx versiyonlarını daha çok tavsiye ediyorum. Kolaylıklar diliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.