Oracle vm "ciddi hata" uyarısı

Salih335

Decapat
Daha fazla  
Zorin OS kullanıyorum. Vm'ye Kali Linux kurulum yaptım ancak "sanal makine çalışırken ciddi bir hata meydana geldi ve makinenin çalışması durduruldu." hatasını alıyorum.

Oracle VirtualBox'u bırakıp VMWare'e geçme sebebim bu ve bunun gibi nice sorunlardır üstadım. Yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. O sebeple şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Sizce VMWare'ye mi geçmeliyim hocam?
Üstadım kendi adıma konuşmam gerekirse Veri Tabanı Yönetim Sistemleri üzerine çalışmalarımın neredeyse tamamını VMware'de yapmış ve bir kez olsun da saçma sapan hatalarla karşılaşmamış bir insanım, VirtualBox'a oranla kararlılığını gerçekten çok beğeniyorum. İsterseniz bir şans verin.

VirtualBox'tan aldığınız hata konusunda yardımcı olmayı gerçekten çok isterdim ancak elimi dahi sürmek istemiyorum.

Üstadım kendi adıma konuşmam gerekirse Veri Tabanı Yönetim Sistemleri üzerine çalışmalarımın neredeyse tamamını VMware'de yapmış ve bir kez olsun da saçma sapan hatalarla karşılaşmamış bir insanım, VirtualBox'a oranla kararlılığını gerçekten çok beğeniyorum. İsterseniz bir şans verin.

VirtualBox'tan aldığınız hata konusunda yardımcı olmayı gerçekten çok isterdim ancak elimi dahi sürmek istemiyorum.
Anladım hocam. Bende WMware'ye geçiş yapacağım o zaman.
Windows 11'de de başka sorunlarla karşılaştım.
Teşekkürler yardımınız için.

BIOS ayarlarında donanım sanallaştırmanın etkin olup olmadığını kontrol edin. Etkin değilse etkin yapın.
Yardımınız için teşekkürler hocam. WMware'ye geçiş yapacağım. İyi günler.

Anladım hocam. Bende WMware'ye geçiş yapacağım o zaman.
Windows 11'de de başka sorunlarla karşılaştım.
Teşekkürler yardımınız için.

Yardımınız için teşekkürler hocam. WMware'ye geçiş yapacağım. İyi günler.
Şimdiden iyi çalışmalar. Haddimi aşmak istemem; daha önce kullandınız mı bilmiyorum ama VMware Workstation 17.x.xx versiyonlarını daha çok tavsiye ediyorum. Kolaylıklar diliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı