Y YusufBal Centipat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 184 Çözümler 2 16 Mayıs 2022 #1 BIOS'tan sanallaştırmayı açmadan nasıl kullanabilirim? Sanallaştırma olmadan hata veriyor çözümü yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2022
BIOS'tan sanallaştırmayı açmadan nasıl kullanabilirim? Sanallaştırma olmadan hata veriyor çözümü yok mu?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2022 #2 Sanallaştırma olmadan sadece 32-bit sürümlerini kullanabiliyor olmalısın. Kendi sistemimde bu biçimde. Sanallaştırma olduğunda 64-bit kullanılabiliyor. Karşılaştığın hata nedir? Artı 0 Eksi
Sanallaştırma olmadan sadece 32-bit sürümlerini kullanabiliyor olmalısın. Kendi sistemimde bu biçimde. Sanallaştırma olduğunda 64-bit kullanılabiliyor. Karşılaştığın hata nedir?
coz1szly1 Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #3 Rosalind dedi: Sanallaştırma olmadan sadece 32 Bit sürümlerini kullanabiliyor olmalısın. Kendi sistemimde bu biçimde. Sanallaştırma olduğunda 64-bit kullanılabiliyor. Karşılaştığın hata nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani şimdi benim işlemcimde sanallaştırma yok PC 64 Bit 32 Bit'i indirip kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
Rosalind dedi: Sanallaştırma olmadan sadece 32 Bit sürümlerini kullanabiliyor olmalısın. Kendi sistemimde bu biçimde. Sanallaştırma olduğunda 64-bit kullanılabiliyor. Karşılaştığın hata nedir? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani şimdi benim işlemcimde sanallaştırma yok PC 64 Bit 32 Bit'i indirip kullanabilir miyim?
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 coz1szly1 dedi: Nasıl yani şimdi benim işlemcimde sanallaştırma yok PC 64 Bit 32 Bit'i indirip kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
coz1szly1 dedi: Nasıl yani şimdi benim işlemcimde sanallaştırma yok PC 64 Bit 32 Bit'i indirip kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.