Orange Pi armbian görüntü yok

alperengalip

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sitesine gittiğimde cihaza armbian kurulu diski bağladıktan sonra lan kablosunu takıp ilk önce Windows PC üzerinden görüntü alıp, ilk önyükleme işleminin yapılması gerektiğini söylüyor. Ancak benim cihazım Lite modeli yani üzerinde lan portu yok. Dahili Wi-Fi adapter ile geliyor. Armbian kurulumunu nasıl yaparım?
Kaynak:
İşletim sistemi:

Bende de orange Pi Lite var. Bende kurulum yaparken zorlanmıştım. Yapman gereken HDMI ile monitöre bağlayıp daha sonra klavye mouse bağlayıp o şekilde ilk kurulumu yapman gerekli. Başka yolu yok. Kolay gelsin.

Teşekkürler. Fakat sistemi zaten all in One PC gibi bir setup a kurdum, arndoid, debian vb. diğer işletim sisteemlerinde sorunsuz Boot ederken, armbian imaj dosyası yazılı diski takınca yeşil ışık yanıyor ancak herhangi bir görüntü yok. Belki Boot bekliyordur diye yarım saat kadar beklettim ancak hiçbir görüntü veya ses gelmedi.

Belki SD kart hatalı yazılmıştır. Etcher kullanarak yazıyorum ben sorunsuz çalışıyor.

Dediğiniz program ile kurulum yaptım, sorunsuz Boot etti.
Peki cihazınızı nasıl Wi-Fi'a bağladınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…