M.Muaz DEĞİRMEN Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 33 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #1 Yeni almış olduğun Orange Pi PC mini bilgisayarımla stabil çalışacak hafif bir işletim sistemi önermenizi istiyorum. Kali Orange Pi uyumlu Kali Linux sürümü varsa linkini yazarsanız sevinirim.
Yeni almış olduğun Orange Pi PC mini bilgisayarımla stabil çalışacak hafif bir işletim sistemi önermenizi istiyorum. Kali Orange Pi uyumlu Kali Linux sürümü varsa linkini yazarsanız sevinirim.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 3 Ağustos 2020 #2 Kali Linux kendi başına bile stabil değil. Manjaro Xfce ARM öneririm.
M.Muaz DEĞİRMEN Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 33 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #3 deleted dedi: Kali Linux kendi başına bile stabil değil. Manjaro xfce arm öneririm. Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz imaj linki? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2020
deleted dedi: Kali Linux kendi başına bile stabil değil. Manjaro xfce arm öneririm. Genişletmek için tıkla... Link verebilir misiniz imaj linki?
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Ağustos 2020 #4 Zorin OS Lite öneririm. Xfce kullanıyor ve hafif bir dağıtım.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 3 Ağustos 2020 #5 Manjaro - Raspberry Pi 4 XFCE Raspi 4 için paylaşılmış fakat mikrokodlara bakmadım, büyük ihtimalle aynıdır.
Manjaro - Raspberry Pi 4 XFCE Raspi 4 için paylaşılmış fakat mikrokodlara bakmadım, büyük ihtimalle aynıdır.