Custom ROM OrangeFox bilgisayarsız ROM değiştirme nasıl yapılır?

sametgx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, TWRP yüklüyken bilgisayara gerek kalmadan telefona bir ROM dosyası indirip wipe işlemleri ile (internal Storage silmeden) ROM değiştirilebiliyordu.
Şu an OrangeFox yüklü ancak bunu nasıl yapacağımı bulamadım. Telefona bir ROM dosyası indirip ROM değiştirmek istiyorum. İşlem basamaklarını söyleyebilir misiniz?

Merhaba, TWRP yüklüyken bilgisayara gerek kalmadan telefona bir ROM dosyası indirip wipe işlemleri ile (internal Storage silmeden) ROM değiştirilebiliyordu.
Şu an OrangeFox yüklü ancak bunu nasıl yapacağımı bulamadım. Telefona bir ROM dosyası indirip ROM değiştirmek istiyorum. İşlem basamaklarını söyleyebilir misiniz?
Aynı rom'u flashlamadığınız sürece telefonun açılması çok zor bir olasılık. System, vendor, boot seçeneklerini wipe yapıp rom'u kurabilirsiniz

OrangeFox TWRP tabanlıdır.
İnternal Storage silmeden yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı