Klavyelimuz Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 Merhaba Discord görev karşılığında orbs veriyormuş, bu orbslarla aksesuar falan alabiliyormuşuz ama bende görev yeri aşağıda görebileceğiniz gibi bomboş. Bir arkadaşımda görev gözüküyor ama bende gözükmüyor. Neden olabilir?
Merhaba Discord görev karşılığında orbs veriyormuş, bu orbslarla aksesuar falan alabiliyormuşuz ama bende görev yeri aşağıda görebileceğiniz gibi bomboş. Bir arkadaşımda görev gözüküyor ama bende gözükmüyor. Neden olabilir?
Çözüm RitmicOfficial 23 Temmuz 2025 Discord yeni özellikleri direkt her hesaba vermiyor diye biliyorum. Kademeli olarak dağıtıyor bundan dolayı daha hesabına gelmemiş olabilir.
Discord yeni özellikleri direkt her hesaba vermiyor diye biliyorum. Kademeli olarak dağıtıyor bundan dolayı daha hesabına gelmemiş olabilir.
dragon.wizard Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Vostro 15 3000 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Intel@ iris@ Xe Graphics - Payaşımlı 4GB 8GB Ram 512GB SSD 512GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2025 #11 Klavyelimuz dedi: Şehir dışındayım deneme fırsatım olmadı bugün yarın denerim. Denedim operanınkini kullanınca açılıyor yani ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bende deneyeyim hocam. Artı 0 Eksi
Klavyelimuz dedi: Şehir dışındayım deneme fırsatım olmadı bugün yarın denerim. Denedim operanınkini kullanınca açılıyor yani ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bende deneyeyim hocam.