Orca slicer baskıyı yukarıdan başlatıyor

Ben Prusaslicer kullanıyorum, onda default olarak parça tabla zeminine oturuyor, yukarı çeksen de aşağı yani tablaya düşüyor ancak başka parça eklediysen parçayı tabla zemininden yükseltip sabit tutabiliyorsun, yeniden zemine indirmek için koordinatlarının yazdığı kutuların sağında tablaya düşürme butonu ortaya çıkıyor, ona basınca düşüyor. Belki Orcaslicer'da da benzer bir bir durum vardır.

Diğer açtığın konu hakkında: V2'yi satalı 2-3 sene oldu, menülerini hatırlamıyorum, bendekinde BLtouch vb. yardımcı parça yoktu ve Z-offset değerini değiştirmeye ihtiyaç duymadım.

Ben prusaslicer kullanıyorum, onda default olarak parça tabla zeminine oturuyor, yukarı çeksen de aşağı yani tablaya düşüyor ancak başka parça eklediysen parçayı tabla zemininden yükseltip sabit tutabiliyorsun, yeniden zemine indirmek için koordinatlarının yazdığı kutuların sağında tablaya düşürme butonu ortaya çıkıyor, ona basınca düşüyor. Belki Orcaslicer'da da benzer bir bir durum vardır.

Diğer açtığın konu hakkında: V2'yi satalı 2-3 sene oldu, menülerini hatırlamıyorum, bendekinde bltouch vb. yardımcı parça yoktu ve Z-offset değerini değiştirmeye ihtiyaç duymadım.

Prusa slicer indirdim bütün sorunlarımı çözdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı