P Pola_93 Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 567 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şemsiye ile uçan adam videosuyla yarışacak türden bir olay. Bu şeyler neden hep bizden çıkıyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şemsiye ile uçan adam videosuyla yarışacak türden bir olay. Bu şeyler neden hep bizden çıkıyor?
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.746 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 Allah'ım nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Artı 0 Eksi
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 29 Ocak 2021 #3 Ordulu olarak çok şaşırdım ilginç(!) Artı 0 Eksi
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 29 Ocak 2021 #4 381258 dedi: Allah'ım nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam, rüzgarın cips standını itmesi çok normal bir olay değil mi? Artı 0 Eksi
381258 dedi: Allah'ım nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam, rüzgarın cips standını itmesi çok normal bir olay değil mi?
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.746 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #5 OLDüyedir3 dedi: Hocam, rüzgarın cips standını itmesi çok normal bir olay değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Türkiye'de normal . Artı 0 Eksi
OLDüyedir3 dedi: Hocam, rüzgarın cips standını itmesi çok normal bir olay değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Türkiye'de normal .
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 29 Ocak 2021 #6 381258 dedi: Aynen öyle. Türkiye'de normal . Genişletmek için tıkla... Hocam, kusura bakmayın, ama Türkiye de normal demenin anlamını anlamadım, herhangi bir yer de olamaz mı bu? Artı 0 Eksi
381258 dedi: Aynen öyle. Türkiye'de normal . Genişletmek için tıkla... Hocam, kusura bakmayın, ama Türkiye de normal demenin anlamını anlamadım, herhangi bir yer de olamaz mı bu?
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #7 Pola_93 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şemsiye ile uçan adam videosuyla yarışacak türden bir olay. Bu şeyler neden hep bizden çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Belki de başka ülkelerden de çıkıyordur kendi haber bültenlerinde paylaşılıyordur. Artı 0 Eksi
Pola_93 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şemsiye ile uçan adam videosuyla yarışacak türden bir olay. Bu şeyler neden hep bizden çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Belki de başka ülkelerden de çıkıyordur kendi haber bültenlerinde paylaşılıyordur.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.746 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #8 OLDüyedir3 dedi: Hocam, kusura bakmayın, ama Türkiye de normal demenin anlamını anlamadım, herhangi bir yer de olamaz mı bu? Genişletmek için tıkla... Hayır bu haber normal tabii, genel olarak demiştim. İlk yorumunuzu şaka olarak anladım . Artı 0 Eksi
OLDüyedir3 dedi: Hocam, kusura bakmayın, ama Türkiye de normal demenin anlamını anlamadım, herhangi bir yer de olamaz mı bu? Genişletmek için tıkla... Hayır bu haber normal tabii, genel olarak demiştim. İlk yorumunuzu şaka olarak anladım .