Merhabalar,
Böyle bir mide bulandırıcı olay Ordu'da yaşanıyor, Ordu'daki bir fındık üreticisi fındıkların içinde yüzüyor. Bunu videoya alaraktan TikTok denen sosyal medya platformunda paylaşıyor. Video binlerce izleniyor ve tepkilere sebep oluyor.
İşini herkesin layığıyla yapması dileğiyle. Bu fındıklar sonuçta tüketicilere gidecek, bu tarz olayla karşılaşmak da açıkçası üzüyor. Bu görünen yüzü, görünmeyen yüzünde birçok şey de olabilir. Bilemeyiz, bunu birçok aşı konusunda olsun belirtmiştim. Aşının içinde ne olduğunu bilmiyoruz falan diyorlar da, bu tarz yiyecekler soframıza kadar ulaşıyor ama. Kimseye güvenemiyoruz ister istemez, sonumuz hayır olsun.
Toprağa dökülüyor bunlar, toz çamur içinde; ele de dokunuyor. Bu videodan iğreniyorsanız, bu kadar abartıyorsanız doğadan hiçbir şey yememeniz lazım, ya da gübresini sizin atmanız, otunu kendiniz biçmeniz, budamasını kendiniz yapmanız, toplamasını da kendiniz yapmanız gerekiyor.