Ordu'daki bir fındık üreticisi, fındıkların içinde yüzerek TikTok'da paylaştı

Toprak ile adamın çıplak olarak yüzmesi aynı şey değil ne alakası var toprakla bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
@pesiNsane, bu mantığa göre yüzülebilir. Onu savunuyor arkadaş.

@Dümdüz, bu içinde yüzme hakkı vermiyor ona.
Bu kadar "aşırı" tepki verilecek bir olay değil. Çiftçiliği hiç bilmeyen insanlar istiyor ki toplayıcı her ağaçta elini yıkasın, toza toprağa düşmesin; ağaçtan aldığı gibi yıkasın, kapalı kutuya koysun; nakliyatta da her yeri kapalı kalsın.

Yüzmesi doğru demiyorum, bu kadar tepki verilecek bir olay değil diyorum. Yediğiniz herhangi bir sebze-meyvenin sizin mutfağınıza ulaşana kadar kirlendiğinin %0.99'u kadar bile kirletmez o yüzmesi.

Bu aslında çok abartılacak durum değil. Fındıkların kabuğu ile bir şey yapmayacaklar içini alacaklar zaten fındıklar toz çamur içinde toplanır, toz da toprakta kurutulur. Yaptıkları normal demiyorum ama zaten fındıklar vs pis ortamlarda hazır hale getiriliyor ne de olsa kabuğu ile bir şey yapılmıyor. Bir arkadaşımın ailesi domates yetiştirip satıyor. Markalar salça yapmak için özellikle çürük domatesleri almakta. Her şey iyi ortamlarda olmuyor.

İşi bilmeyen, sadece kıçının üstünde oturup emekçi nedir emek nedir bilmeyen insanlar "ırkçılığa" kadar gidebileceğini söylüyor işte.

@Dümdüz, sizi ciddi görmek üzdü. Bunu marifet gibi TikTok'da paylaşmak sizce ne kadar mantıklı? Fındık üreticisinin sadece fındık üreticisi olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki başka ürünlerde üretiyorsa o ürünlere de aynısını yapsa? Bunu bilebilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…