Oreki ile Soru Cevap

Makaleler
23
Sonunda seni buldum
  • Nickin neden katakulliye geldi? Su olayi bastan anlatsana.
  • Sevgi sence nedir?
  • Nickinin anlami nedir? (Google yardimci olmadi)
Sana soracagim sorulari baskalarina sordurdun ya bana, ask olsun, askolsun
Yoklugun belli oldu Allahima özledik seni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mutlaka başka bir anlamdadır. Ama ''Oreki'' nicki bana çay markası gibi geliyor.

Son düzenleme:
@Neşeli Enginar teşekkürler ve selam abi, anca gördüm. Baştan anlatıyorum.

Bir sabah kalktım, bir şeyler atıştırıp bir bakayım dedim konulara. Bir de baktım ki çift hesap açmaktan dolayı uyarı almışım. Neyse dedim, yanlışlık oldu herhalde.

Sonrasında ertesi gün veya sonraki gün yine gireyim dedim, yine aynı uyarı. Baktım konu falan açılmış. @Shinrai ile hesaplar birleştirilmiş. Aynı bilgisayardan farklı hesaplar açmayı geç, kendisini gerçek hayatta tanımıyorum bile. Benim hesap ile onun hesabı birleştirilince, mesajları da bana geçti haliyle. Onun yazdığı şeyleri ben yazmışım gibi göründü.

Neyse sonradan yönetici ile konuştuk. Böyle bir şeyin mümkün olamayacağını anlattık ve bir daha sorun olmadı. Şimdi bana ait olmayan 2000-3000 civarı mesajı ben yazmışım gibi görünüyor ve cezalar da bana geçti. Bana bildirim geliyor, ben de bu saçmalıklarla uğraşmak istemediğimden kullanmayı bıraktım burayı.

Sonrasında 2-3 gün önce arkadaş bir konuda adımın geçtiğinden bahsetti. İşte uzunca bir süreden sonra ilk defa o konuya cevap yazdım.

İkinci sorunun cevabını bilmiyorum. Ya daha öğrenemedim, ya da benim için bir anlamı yok.

Üçüncü sorun ise bir karakterin adı. Japonca'da anlamını ben de bilmiyorum ve merak etmedim. Karakterin yapısı hoşuma gittiğinden, adımı Oreki koydum.

Bu arada özlemenize sevindim, uğramaya çalışırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…