M Marvoldo Kilopat Katılım 23 Aralık 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Esasında piyano istiyorum bütçem yetmeyeceği için org gibi bir enstrüman almayı düşünüyorum, muhtemelen 2.el alırım. Çok kaliteli ve pahalı bir şey almaya bütçem yetmez ayrıca bir anlık heves de olabilir. Ortalama bir org önerirseniz sevinirim.
Esasında piyano istiyorum bütçem yetmeyeceği için org gibi bir enstrüman almayı düşünüyorum, muhtemelen 2.el alırım. Çok kaliteli ve pahalı bir şey almaya bütçem yetmez ayrıca bir anlık heves de olabilir. Ortalama bir org önerirseniz sevinirim.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 1 Mart 2024 #2 BİM'deki org(ciddiyim), ikinci eli çok ucuzdur muhtemelen(zaten sıfırı ucuz) ben o orgu 2010/11 zamanında almıştım halen çalışıyor kendisi.
BİM'deki org(ciddiyim), ikinci eli çok ucuzdur muhtemelen(zaten sıfırı ucuz) ben o orgu 2010/11 zamanında almıştım halen çalışıyor kendisi.
M Marvoldo Kilopat Katılım 23 Aralık 2017 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 Model de yazabilirsen sevinirim.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 1 Mart 2024 #4 Marvoldo dedi: Model de yazabilirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman oldu hocam aynı model geliyor mu emin bile değilim(bendekinin modelini de hatırlamıyorum) ama markası Jwin'di sanırsam.
Marvoldo dedi: Model de yazabilirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman oldu hocam aynı model geliyor mu emin bile değilim(bendekinin modelini de hatırlamıyorum) ama markası Jwin'di sanırsam.