C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 2 Nisan 2018 #1 Gerçekten batsın bu dünya, Baba çok haklı. 1973 yılında söylemiş bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gerçekten batsın bu dünya, Baba çok haklı. 1973 yılında söylemiş bunu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 2 Nisan 2018 #2 Aklıma Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisi geliyor.
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 3 Nisan 2018 #3 Ben bu şarkıyı ilk defa 2. sınıfa giderken dinlemiştim. Sevdiğim kız, sınıftan bir çocuk ile birlikte kantinde tost yemişti, bitmiştim ben. O gece ağlayarak dinlemiştim. Bunu da dinleyelim bari. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 3 Nisan 2018
Ben bu şarkıyı ilk defa 2. sınıfa giderken dinlemiştim. Sevdiğim kız, sınıftan bir çocuk ile birlikte kantinde tost yemişti, bitmiştim ben. O gece ağlayarak dinlemiştim. Bunu da dinleyelim bari. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 3 Nisan 2018 #4 Ah be Berivan.