S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Baktığım sitelerde ve forumlarda bulamadım bulduklarım da çalışmıyordu. Yeni çalışan bir yama söyleyebilir misiniz?
Baktığım sitelerde ve forumlarda bulamadım bulduklarım da çalışmıyordu. Yeni çalışan bir yama söyleyebilir misiniz?
Çözüm Blannk 18 Şubat 2023 Önceki konularda bu yamanın çalıştığını gördüm bunu denediniz mi? Ori and The Blind Forest â Definitive Edition %100 Türkçe Yama YAMA DURUMU: Menü ve Görevler: % 100 Altyazılar: % 100 Sürüm: V2.0 KURULUM: Rarın içindekileri oyunun kurulu olduÄu yerdeki datanın içine atmanız yeterli. Oyun İçi Görüntü: İndirme Linkleri: Mega, Zippyshare, Mediafire lootzz.com
Önceki konularda bu yamanın çalıştığını gördüm bunu denediniz mi? Ori and The Blind Forest â Definitive Edition %100 Türkçe Yama YAMA DURUMU: Menü ve Görevler: % 100 Altyazılar: % 100 Sürüm: V2.0 KURULUM: Rarın içindekileri oyunun kurulu olduÄu yerdeki datanın içine atmanız yeterli. Oyun İçi Görüntü: İndirme Linkleri: Mega, Zippyshare, Mediafire lootzz.com
KS KS S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #11 Blannk dedi: Yamadan yamaya değişir hocam her yamanın exe olması gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da peki bu yamayı nasıl kullanacağım hocam yardım eder misiniz? Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Yamadan yamaya değişir hocam her yamanın exe olması gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da peki bu yamayı nasıl kullanacağım hocam yardım eder misiniz?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #12 Shura12 dedi: Biliyorum da peki bu yamayı nasıl kullanacağım hocam yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz dosyanın içindekileri atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Shura12 dedi: Biliyorum da peki bu yamayı nasıl kullanacağım hocam yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz dosyanın içindekileri atabilir misiniz?
KS KS S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #13 Blannk dedi: İndirdiğiniz dosyanın içindekileri atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sadece bu hocam. Artı 0 Eksi
Blannk dedi: İndirdiğiniz dosyanın içindekileri atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sadece bu hocam.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #14 Bu indirdiğiniz dosya mı yoksa dosyanın içindekiler mi? Artı 0 Eksi
KS KS S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #15 Blannk dedi: Bu indirdiğiniz dosya mı yoksa dosyanın içindekiler mi? Genişletmek için tıkla... Dosya direkt. Blannk dedi: Bu indirdiğiniz dosya mı yoksa dosyanın içindekiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saniye ben PC'ye format atmıştım da RAR kurmayı unutmuş olabilirim Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Bu indirdiğiniz dosya mı yoksa dosyanın içindekiler mi? Genişletmek için tıkla... Dosya direkt. Blannk dedi: Bu indirdiğiniz dosya mı yoksa dosyanın içindekiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 saniye ben PC'ye format atmıştım da RAR kurmayı unutmuş olabilirim
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #16 Shura12 dedi: Hocam 1 saniye ben PC'ye format atmıştım da RAR kurmayı unutmuş olabilirim Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam kurduktan sonra tekrar atarsanız yardımcı olmaya çalışırım Halledebildiniz mi hocam? Son düzenleme: 18 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Shura12 dedi: Hocam 1 saniye ben PC'ye format atmıştım da RAR kurmayı unutmuş olabilirim Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam kurduktan sonra tekrar atarsanız yardımcı olmaya çalışırım Halledebildiniz mi hocam?
KS KS S Shura12 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #17 Blannk dedi: Fark ettim hocam kurduktan sonra tekrar atarsanız yardımcı olmaya çalışırım Halledebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam kurdum benim hatam kusura bakmayın Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Fark ettim hocam kurduktan sonra tekrar atarsanız yardımcı olmaya çalışırım Halledebildiniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kurdum hocam kurdum benim hatam kusura bakmayın
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #18 Shura12 dedi: Kurdum hocam kurdum benim hatam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam iyi oyunlar dilerim. Artı 0 Eksi
Shura12 dedi: Kurdum hocam kurdum benim hatam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam iyi oyunlar dilerim.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.932 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #19 Blannk dedi: Önceki konularda bu yamanın çalıştığını gördüm bunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yamayı indirdim oyun açılmıyor. Artı 0 Eksi
Blannk dedi: Önceki konularda bu yamanın çalıştığını gördüm bunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yamayı indirdim oyun açılmıyor.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #20 noskillmert dedi: Hocam yamayı indirdim oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yamayı kurmadım ama @Shura12 hocamızda çalışmış ona sormanız daha iyi olabilir. Artı 0 Eksi
noskillmert dedi: Hocam yamayı indirdim oyun açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yamayı kurmadım ama @Shura12 hocamızda çalışmış ona sormanız daha iyi olabilir.