noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.932 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #1 Diğer konulardaki yamalara baktım ya oyun açılmadı ya hata verdi. Var mı düzgün çalışan güncel yama?
Yunus Emre B Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 Ori and The Blind Forest – Definitive Edition %100 Türkçe Yama YAMA DURUMU: Menü ve Görevler: % 100 Altyazılar: % 100 Sürüm: V2.0 KURULUM: Rarın içindekileri oyunun kurulu olduğu yerdeki datanın içine atmanız yeterli. Oyun İçi Görüntü: İndirme Linkleri: Mega, Zippyshare, Mediafire lootzz.com Ben de biraz araştırdım ve buradan indirdim, şimdilik bir sıkıntı yok.
Ori and The Blind Forest – Definitive Edition %100 Türkçe Yama YAMA DURUMU: Menü ve Görevler: % 100 Altyazılar: % 100 Sürüm: V2.0 KURULUM: Rarın içindekileri oyunun kurulu olduğu yerdeki datanın içine atmanız yeterli. Oyun İçi Görüntü: İndirme Linkleri: Mega, Zippyshare, Mediafire lootzz.com Ben de biraz araştırdım ve buradan indirdim, şimdilik bir sıkıntı yok.