Ori And The Will of The Wisps kaplamalar gözükmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Aragorn19967

Femtopat
Arkadaşlar geçen Xbox Game Pass PC üyeliği satın aldım. Ori And The Will of The Wisps oyunu yükledim. Oyuna girdiğimde enteresan bir şekilde arka plan kaplamaları gözükmüyor. Çözümünü bilen varsa ilgilenebilir mi?

Dosya Ekleri

• ori.png
    ori.png
    208,7 KB · Görüntüleme: 90
Hocam kesin bir şey diyemem mstore çok bilmiyorum ama dosya kontrolü hata ayıklama falan vardır onları yapmanızı driver güncellemelerine bakmanızı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki yardımcı olur yeni save açarak sorunu çözmüşler sadece luma pools da siyah ekran sıkıntısı yaşamış.

Driver güncelle.

Driver'ları kaldırıp temiz kurulum yaptım yine düzelmedi. Bu arada oyundan çıkınca da çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki yardımcı olur yeni Save açarak sorunu çözmüşler sadece luma pools da siyah ekran sıkıntısı yaşamış.

Bende oyun baştan sonra böyle maalesef.

Dosya Ekleri

• hata.png
    hata.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı