Elektronik ORICO USB3.2 Hub Splitter Metal malzeme Usb Hub 10Gbps- 210 TL

root61

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm portları aynı anda sorunsuz kullanılabilir mi ? Denediniz mi? Üründeki 10Gbps aktarım hızı gerçek mi?
Ben denemedim ama tüm portlara harici disk bağlayacaksanız zor gibi🙂. Ancak üründe harici güç girişi var. Buraya 5v 2a adaptör bağlayınca 2 hdd ve diğer portlara usb bellek,mouse alıcı falan bağlayabilmeniz lazım.
Normalde böyle çoklayıcılarda harici güç takmazsanız ikinci hdd'yi takınca hiçbirini kullanamıyorsunuz ama dediğim bunu denemedim.

Bunu laptoptaki type c portuna taksam,
Bu aletin üzerindeki bir Type c'ye monitör bir Type c'ye ses kartını taksam, çalışır mı acaba?

Güzel indirim. Bütün portları da düzgün çalışıyorsa çok iyi ürün. Almayı düşünüyorum bakalım.

Bunu laptoptaki type c portuna taksam,
Bu aletin üzerindeki bir Type c'ye monitör bir Type c'ye ses kartını taksam, çalışır mı acaba?
Görüntü iletiminin olduğunu sanmıyorum hocam. Type c den direkt görüntü ileteni de görmedim. Genelde öyle çoklayıcıların üstünde HDMI çıkışı bulunur. Bunun gibi:

Görüntü iletiminin olduğunu sanmıyorum hocam. Type c den direkt görüntü ileteni de görmedim. Genelde öyle çoklayıcıların üstünde HDMI çıkışı bulunur. Bunun gibi:
HDMI girişi var laptopta zaten de HDMI ile bağlarsam hem görüntü güzel olmuyor hem 120hz üzeri vermiyor. Displayport'u type c'ye çevirip takıyorum şu an o yüzden. Birisi anker powerexpand'ın yapabildiğini söylemişti ama fiyat çok pahalı

HDMI girişi var laptopta zaten de HDMI ile bağlarsam hem görüntü güzel olmuyor hem 120hz üzeri vermiyor. Displayport'u type c'ye çevirip takıyorum şu an o yüzden. Birisi anker powerexpand'ın yapabildiğini söylemişti ama fiyat çok pahalı
Hdmi kablosunu değiştirmeyi falan denediniz mi? Hangi çözünürlükte 120hz üzeri alamıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı