2 gündür uğraşmama rağmen 0xc0000007b hatasını almaktayım.
Origin içindeki tüm microsoft visual c++ dosyalarını kurdum. İnternetteki tüm Türk ve yabancıların yaptığı yolları denedim. Genel bir sıkıntı mı yoksa bende mi sıkıntı var? İşletim sistemini yeni 8.1 yaptım önceden sıkıntı yoktu.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
support.microsoft.com
Sorun devam ederse Windows 10'a geçin ve ekran kartı sorunu için ayrı bir konu açın.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
İlk olarak sistemim güncel.
Dün hem Windows 10 Pro ve Windows 10 Home işletim sistemini kurdum fakat ekran kartı yazılımını bir türlü kuramadığım için 8.1 yüklemek zorunda kaldım.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
support.microsoft.com
Sorun devam ederse Windows 10'a geçin ve ekran kartı sorunu için ayrı bir konu açın.