Çözüldü Origin 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre Sakinmaz

Megapat
[Çözüldü] @Recep Baltaş abinin dediklerini yapamadım sizlerden yardım almak istedim. Logfile.rar bir de MSVCP140.dll bulunamadı diyor lütfen yardım edin. Ramazan için oyun almak istiyordum böyle şanssızlıklar hep beni buluyor nerede bir hata varsa o hata illaki bende olmalı.

Son düzenleme:
Başka bir yerden kopyalama veya yedekleyip format atma gibi bir durum yaptınız mı?
Bir çok oyunda bu nedenden meydana geliyor. Daha dün Windows 10 sıfırladım ve LOL oyununda başıma geldi. Youtube üzerinde birçok video var ve toplu DLL dosyaları veriyorlar bir tanesini indirip SysWOW64 içerisine attım ve sorun düzeldi. Tabiki virüs taraması yapmayı da unutma.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll silin ve DirectX aracını yükleyin.
Geçmişe tıkladım indire bastım indirilen şey bu hatayı verdi:

"direct x web setup-Error creating process-
< C:\Users\EmrE\AppData\Local\Temp\IXP000.TMP\dxwsetup.exe>.Reason: İstenen işlem için yükseltme gerekiyor"

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir yerden kopyalama veya yedekleyip format atma gibi bir durum yaptınız mı?
Bir çok oyunda bu nedenden meydana geliyor. Daha dün Windows 10 sıfırladım ve LOL oyununda başıma geldi. Youtube üzerinde birçok video var ve toplu DLL dosyaları veriyorlar bir tanesini indirip SysWOW64 içerisine attım ve sorun düzeldi. Tabiki virüs taraması yapmayı da unutma.

Origin'i direkt origin.com'dan yükledim. Sistem daha 1.5 aylık daha hiç format atmadım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı