Çözüldü Origin 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre Sakinmaz

Megapat
Katılım
23 Ocak 2017
Mesajlar
632
Çözümler
2
[Çözüldü] @Recep Baltaş abinin dediklerini yapamadım sizlerden yardım almak istedim. Logfile.rar bir de MSVCP140.dll bulunamadı diyor lütfen yardım edin. Ramazan için oyun almak istiyordum böyle şanssızlıklar hep beni buluyor nerede bir hata varsa o hata illaki bende olmalı.
 
Son düzenleme:
Sisteminiz 64 bit iste x64, 32 bit ise x86.
Hayır. 64 bit sistemler hala 32 bit sürümleri kullanır. System32 bu yüzden var. 32 bit formatında çalışan oyunlar hala günümüzde mevcut onları göz ardı edemeyiz. System32 kaynaklı hata verilirse x86, SysWow64 hata verirse x64 formatları kurulur.
Sorun çözüldü.
Çözüm:
Kullanıcının ilk iletisine göre C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll yok ya da yine sağdan soldan 2. kaynaklı hatalı bir DLL.

Origin'in verdiği hata da bunu doğrular nitelikte:
Screenshot_4.png
Bu durumda kullanıcının bilgisayarına girip bakmak istedim. SwsWOW64'ün için MSVCP140.DLL diye bir dosya yok. Bu yüzden MSVCP140.DLL'yi biz yükleyeceğiz.


Screenshot_3.png

Bu Durumda Ne Yapacağız?
Burada kullanıcıların en büyük hatası sağdan soldan indirilen 2. el diye tabir ettiğimiz DLL'leri yüklemeyeceğiz. Zaten hali hazırda Microsoft'un böyle bir imkanı var. Visual! DLL veri tabanına göre MSVCP140.DLL Visual 2015'in içinde bulunuyor. Hatayı SysWOW64 klasörü altından aldığımız için x64 Visual 2015'ini kuracağız. Ve onar işlemi ile MSVCP140.DLL'yi yükleteceğiz.
Screenshot_2.png

Ardından SysWOW64'ün içinde MSVCP140.DLL olduğuna göre Origin'imizi açılmaması gibi bir şans yok. Uygulama mükemmel çalıştı!
Screenshot_1.png

@Emre Sakinmaz'a hem geçmiş hem de hayırlı olsun diyorum :) İyi oyunlar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı