honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 16 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar aylık Origin Access basic € 0.99 oldu 7,63 TL yapıyor. Almak isteyen kaçırmasın. FIFA 20, NFS Heat ve bir sürü oyunu indirip bir ay sınırsız oynayabilirsiniz. EA Play Membership - Official EA Site Unlock the world of EA. Experience unlimited access to a collection of top EA titles, trials of select new games, and more with an EA Play membership. www.origin.com Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
Arkadaşlar aylık Origin Access basic € 0.99 oldu 7,63 TL yapıyor. Almak isteyen kaçırmasın. FIFA 20, NFS Heat ve bir sürü oyunu indirip bir ay sınırsız oynayabilirsiniz. EA Play Membership - Official EA Site Unlock the world of EA. Experience unlimited access to a collection of top EA titles, trials of select new games, and more with an EA Play membership. www.origin.com
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 16 Haziran 2020 #2 Bu tarz bilgilendirmeler olduğunda Technopat Sosyal daha güzel bir yer oluyor. Teşekkürler.
D dunkelbrau Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 141 16 Haziran 2020 #3 Ben bu oyunları indirene kadar 1 ay gelip geçer
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 16 Haziran 2020 #4 dlasb dedi: Bu tarz bilgilendirmeler olduğunda Technopat Sosyal daha güzel bir yer oluyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum.
dlasb dedi: Bu tarz bilgilendirmeler olduğunda Technopat Sosyal daha güzel bir yer oluyor. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 16 Haziran 2020 #5 Haziran sonuna kadar devam ediyormuş. Bence çok iyi. Sonunda TUZLU oyunlar oynayabileceğiz!
blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #6 Sınırsız oynanmıyor, 10 saat oynanıyor.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 16 Haziran 2020 #7 blademasterkayle dedi: Sınırsız oynanmıyor, 10 saat oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış. Sınırsız oynanıyor, FIFA'da sınır kalkalı çok oldu, NFS Heat'te ise dün itibariyle sınırsız oldu.
blademasterkayle dedi: Sınırsız oynanmıyor, 10 saat oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış. Sınırsız oynanıyor, FIFA'da sınır kalkalı çok oldu, NFS Heat'te ise dün itibariyle sınırsız oldu.
Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 16 Haziran 2020 #8 Peki bir üst sürümüde indirime girdi mi?
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 16 Haziran 2020 #9 Eren kaynar dedi: Peki bir üst sürümüde indirime girdi mi? Genişletmek için tıkla... Yok dostum onun fiyatı hala aynı. Ancak onu almak için pek bir neden kalmadı zira FIFA 20 ve NFS Heat sınırsız oldu.
Eren kaynar dedi: Peki bir üst sürümüde indirime girdi mi? Genişletmek için tıkla... Yok dostum onun fiyatı hala aynı. Ancak onu almak için pek bir neden kalmadı zira FIFA 20 ve NFS Heat sınırsız oldu.
blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #10 honigstein dedi: Yanlış. Sınırsız oynanıyor, FIFA'da sınır kalkalı çok oldu, NFS Heat'te ise dün itibariyle sınırsız oldu. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz, NFS Heat yüklüyorum, trial falan diyor. honigstein dedi: Yok dostum onun fiyatı hala aynı. Ancak onu almak için pek bir neden kalmadı zira FIFA 20 ve NFS Heat sınırsız oldu. Genişletmek için tıkla... Yani bende var şimdi FIFA 20 yüklesem, Ultimate Team oynayabilir miyim?
honigstein dedi: Yanlış. Sınırsız oynanıyor, FIFA'da sınır kalkalı çok oldu, NFS Heat'te ise dün itibariyle sınırsız oldu. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz, NFS Heat yüklüyorum, trial falan diyor. honigstein dedi: Yok dostum onun fiyatı hala aynı. Ancak onu almak için pek bir neden kalmadı zira FIFA 20 ve NFS Heat sınırsız oldu. Genişletmek için tıkla... Yani bende var şimdi FIFA 20 yüklesem, Ultimate Team oynayabilir miyim?