yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Mayıs 2020 #1 Elimde 7 adet Key mevcuttur. 1 aylık Basic Origin Access üyeliği sağlar. FIFA 20, BF5 gibi Elite oyunları oynayabilirsiniz. Fiyat olarak 15 TL belirledim. Pazarlık payı yoktur. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2020
Elimde 7 adet Key mevcuttur. 1 aylık Basic Origin Access üyeliği sağlar. FIFA 20, BF5 gibi Elite oyunları oynayabilirsiniz. Fiyat olarak 15 TL belirledim. Pazarlık payı yoktur.
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #2 Ödeme yöntemlerini belirtebilir misiniz?
yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Haziran 2020 #3 Elwess dedi: Ödeme yöntemlerini belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artık EFT ile para çok kesilmediğinden EFT olabilir. EFT ile kesilen para kadar eksik yatırabilirsiniz.
Elwess dedi: Ödeme yöntemlerini belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artık EFT ile para çok kesilmediğinden EFT olabilir. EFT ile kesilen para kadar eksik yatırabilirsiniz.
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #4 Dostum banka değiştirdiğim için kartım şu anlık yok. Eğer mümkünse Steam cüzdan kodu veya ininal üzerinden alabilirim.
Dostum banka değiştirdiğim için kartım şu anlık yok. Eğer mümkünse Steam cüzdan kodu veya ininal üzerinden alabilirim.
yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Haziran 2020 #5 Elwess dedi: Dostum banka değiştirdiğim için kartım şu anlık yok. Eğer mümkünse Steam cüzdan kodu veya ininal üzerinden alabilirim. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman ilk müşterinin hatırı kırılmazmış. 10TL Steam cüzdan kodu ile verebilirim.
Elwess dedi: Dostum banka değiştirdiğim için kartım şu anlık yok. Eğer mümkünse Steam cüzdan kodu veya ininal üzerinden alabilirim. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman ilk müşterinin hatırı kırılmazmış. 10TL Steam cüzdan kodu ile verebilirim.
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #6 yazicizadee dedi: İyi o zaman ilk müşterinin hatırı kırılmazmış. 10TL Steam cüzdan kodu ile verebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iletişim için bilgi alabilir miyim? Discord, mail veya herhangi bir platform. fatihozenn53@gmail.com dönüş yapabilirseniz sevinirim. Son düzenleme: 5 Haziran 2020
yazicizadee dedi: İyi o zaman ilk müşterinin hatırı kırılmazmış. 10TL Steam cüzdan kodu ile verebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler iletişim için bilgi alabilir miyim? Discord, mail veya herhangi bir platform. fatihozenn53@gmail.com dönüş yapabilirseniz sevinirim.
yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Haziran 2020 #7 Elwess dedi: Çok teşekkürler iletişim için bilgi alabilir miyim? Discord, mail veya herhangi bir platform. fatihozenn53@gmail.com dönüş yapabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mail atıldı.
Elwess dedi: Çok teşekkürler iletişim için bilgi alabilir miyim? Discord, mail veya herhangi bir platform. fatihozenn53@gmail.com dönüş yapabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mail atıldı.
Elwess Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 2 Yer İstanbul/4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #8 yazicizadee dedi: Mail atıldı. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yapıldı. @yazicizadee ile alışveriş başarıyla gerçekleştirilmiştir. Son düzenleme: 5 Haziran 2020
yazicizadee dedi: Mail atıldı. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yapıldı. @yazicizadee ile alışveriş başarıyla gerçekleştirilmiştir.