Origin Access hakkında bilgilendirme

Aylık basic paket var, 1 aylık bedava yapabiliyor muyum acaba
sizin aylık olan paketiniz duraklatılacak ve bu 30 günlük basic sürümü aktif olucak. yada sizin aylık acces hesabınız varsa bir sonraki ay hesabınıza tanımlanacak

Evet arkadaşlar, beklenen gün geldi. 20 gün gecikmeli olarak EA bugün tarafıma mail gönderdi. Hiç bir bilgi girişinde bulunmadım. Sadece gelen mailde ki linkte tıkladım ve üyelik başlatıldı. 1 ay boyunca ücretsiz Origin Access üyeliği hesabıma tanımlandı. Bekleyenlere duyurulur.

Bana halen gelmedi. Yalan söylediklerini düşünmeye başladım. Müşteri hizmetleri ile 2 kez iletişime geçtim, 2 kez de çalışanlarının üyelikleri dağıttıklarını söylediler. Sanki posta dağıtıyorlar. Altı üstü veritabanlarından iki SQL kodu yazıp güncelleme yapacaklar, 20 gün ne demek ya.

EA bu konuda cidden sınıfta kaldı. Sözde Kasım ayının başında verilecekti. Tam bir fiyasko.

Bana ayın başında geldi demek ki ayrı ayrı zamanlarda verecekler beklemeye devam edin illa ki gelecektir istenen şartları uyguladıysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…