MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #1 Hiç almadım, denemek istiyorum. Ama ayrıntılı olarak nasıl bir şey olduğu hakkında bilgim yok . Biri açıklasın, Battlefield 5 ve FIFA 20'yi sınırsız oynayabilecek miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
Hiç almadım, denemek istiyorum. Ama ayrıntılı olarak nasıl bir şey olduğu hakkında bilgim yok . Biri açıklasın, Battlefield 5 ve FIFA 20'yi sınırsız oynayabilecek miyim?
Çözüm dlasb 16 Haziran 2020 Her ay üyeliğinizi yenilemeniz gerekiyor. Eğer yenilemezseniz Origin Acces'den oynadığınız oyunlar kilitlenir.
Her ay üyeliğinizi yenilemeniz gerekiyor. Eğer yenilemezseniz Origin Acces'den oynadığınız oyunlar kilitlenir.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 16 Haziran 2020 #2 Her ay üyeliğinizi yenilemeniz gerekiyor. Eğer yenilemezseniz Origin Acces'den oynadığınız oyunlar kilitlenir. Artı 0 Eksi Çözüm
Her ay üyeliğinizi yenilemeniz gerekiyor. Eğer yenilemezseniz Origin Acces'den oynadığınız oyunlar kilitlenir.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 16 Haziran 2020 #3 Eğer 1 aylık alırsanız aboneliğiniz süresi içerisinde istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Fazlasında da aynı şekilde işliyor. Artı 0 Eksi
Eğer 1 aylık alırsanız aboneliğiniz süresi içerisinde istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Fazlasında da aynı şekilde işliyor.