Origin Access PayPal İle Satın Almak

CrazyOxygenMask

Hectopat
Merhabalar, PayPal hesabımın bakiyesinde tam olarak 4,75 Euro bulunmakta ancak dünden beri Origin Acces satın alamıyorum. Satın almak için Join Origin Access'e bastıktan sonra PayPal kısmını seçip PayPal hesabıma giriş yaptıktan sonra herhangi bir ödeme şekli seçmeden ''Start Membership'' yazısı çıkıyor. Yazıya tıkladığım zaman hiçbir şey olmuyor herhangi bir hata vermeden direk Origin Vault Games kısmına geçiyor. Order History kısmından baktığım zaman ise status kısmında failed yazısı gözüküyor Support a danıştım ancak sorunun neyden kaynaklandığını bulamadılar dün beklememi söylediler bekledim ancak halen aynı şey gerçekleşmekte. Yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca Origin Access fiyatı tam olarak 3.99 Euro para ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

aynı sorun bende de var yardım !!!

şuan dene derim sorun çözüldü kardeşim

PayPal Türkiye'den çekilme kararı aldı. Bu olaydan sonra bu olaylar yaşanıyor olabilir. Bu ayın sonunda PayPal Türkiye'den çekiliyor.
İşte Paypal’dan gelen açıklama:
Türkiye’de son iki yıldır TEB iş birliği ile yürüttüğümüz ön ödemeli PayPal Nakit Kart programının durdurulmasına karar verilmiştir.
Bu süreçte siz değerli kullanıcılarımızın tüm sorularını yanıtlamak ve kart bakiyenizi kolaylıkla çekebilmenize yardımcı olmak için PayPal Nakit Kart müşteri hizmetlerimiz 7 gün 24 saat hizmetinizde olacaktır.
Kart bakiyenizi 31 Temmuz 2016 tarihine kadar;

• MasterCard geçen yerlerde kullanabilir,
  • TEB ATM’lerinden yıllık nakit çekim limitiniz kadarı nakit olarak çekebilir,
  • TEB şubelerinden 1 Haziran 2016 tarihi itibariyle nakit olarak alabilirsiniz.
Kart yüklemeleri 1 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. Bu süreçte kullanıcılarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Sorularınız için; PayPal Nakit Kart müşteri hizmetlerine 0 212 331 70 75 numaralı telefonu arayarakveya destek@paypal-nakit.com adresinden e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

(alıntıdır.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…