SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.328 Çözümler 3 30 Kasım 2019 #1 Origin Access Premier'i alınır mı? FIFA, Battlefield falan oynamak istiyorum. Ve aldığım süre boyunca bütün bu Origin Access Premier oyunlarını oynayabiliyor muyuz sınırsız olarak? Almak mantıklı ise yıllık almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2019
Origin Access Premier'i alınır mı? FIFA, Battlefield falan oynamak istiyorum. Ve aldığım süre boyunca bütün bu Origin Access Premier oyunlarını oynayabiliyor muyuz sınırsız olarak? Almak mantıklı ise yıllık almayı düşünüyorum.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 856 Çözümler 3 30 Kasım 2019 #2 Sınırsız oynayabiliyorsun ve hepsinin en üst sürümünde oynuyorsun.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 30 Kasım 2019 #3 Fiyatı uygunsa alınır. Çoğu oyunu en üst sürümlerinde üyelik bitene kadar sınırsız oynamanı sağlıyor.
Fiyatı uygunsa alınır. Çoğu oyunu en üst sürümlerinde üyelik bitene kadar sınırsız oynamanı sağlıyor.