L Larex Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 4 23 Eylül 2019 #1 Origin'i açmak için tıklıyorum ama hiçbir yanıt vermiyor. Bu da hata raporu: Logfile
DemonDamage Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2019 #2 C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll Dosyasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Dosyayı silip şuradaki bağlantıdan DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal paketi kurar mısın?
C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll Dosyasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Dosyayı silip şuradaki bağlantıdan DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal paketi kurar mısın?
L Larex Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 4 23 Eylül 2019 #3 DemonDamage dedi: C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll Dosyasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Dosyayı silip şuradaki bağlantıdan DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal paketi kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine de olmadı
DemonDamage dedi: C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll Dosyasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Dosyayı silip şuradaki bağlantıdan DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal paketi kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama yine de olmadı
DemonDamage Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2019 #4 Larex dedi: Yaptım ama yine de olmadı Genişletmek için tıkla... Üstadım şu konuya bi bakar mısın? Ben bu konuda belirtilenlere göre bu öneriyi sundum. [Çözüldü] Origin açılmıyor ve tepki vermiyor - Technopat Sosyal
Larex dedi: Yaptım ama yine de olmadı Genişletmek için tıkla... Üstadım şu konuya bi bakar mısın? Ben bu konuda belirtilenlere göre bu öneriyi sundum. [Çözüldü] Origin açılmıyor ve tepki vermiyor - Technopat Sosyal