T talha3131 Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #1 Origin'i çok kez yükledim açmaya çalıştım açılmadı. Uygulamaya tıklıyorum farenin yanın yuvarlak dönüyor gidiyor sonra aşağıda falanda açık görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Konuyu da doğru yere açmışımdır umarım yeniyim de Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
Origin'i çok kez yükledim açmaya çalıştım açılmadı. Uygulamaya tıklıyorum farenin yanın yuvarlak dönüyor gidiyor sonra aşağıda falanda açık görünmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Konuyu da doğru yere açmışımdır umarım yeniyim de
HasanTurhan Kilopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #2 Gizli simgeleri göster deyip oradan bakın bi.
T talha3131 Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2014 #3 Zaten onlar açık hiç açılmıyor önceden simcity yüklediğim zaman bir açılmıştı sonra bir daha hiç açılmadı. Bilen hiç kimse yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
Zaten onlar açık hiç açılmıyor önceden simcity yüklediğim zaman bir açılmıştı sonra bir daha hiç açılmadı. Bilen hiç kimse yok mu?