H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 29 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma Apex Legends indirdim sonra onu D/ klasöründen C/ klasörüne attım öyle yapınca çalışmadı ne yapacağım? Oyunu yüklü görmüyor. Tekrar yükleyemem internetim 2 Mbps.
Arkadaşlar bilgisayarıma Apex Legends indirdim sonra onu D/ klasöründen C/ klasörüne attım öyle yapınca çalışmadı ne yapacağım? Oyunu yüklü görmüyor. Tekrar yükleyemem internetim 2 Mbps.
shockley Hectopat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #2 Origin üzerinden oyunun hedef klasörünü değiştirmen gerekli ya da tekrar eski yerine koyabilirsin.
H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 29 Şubat 2020 #3 shockley dedi: Origin üzerinden oyunun hedef klasörünü değiştirmen gerekli ya da tekrar eski yerine koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?
shockley dedi: Origin üzerinden oyunun hedef klasörünü değiştirmen gerekli ya da tekrar eski yerine koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?
shockley Hectopat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #4 Origin C'den D'ye oyun taşıma - Technopat Sosyal link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama zaten forumda böyle bir konu mevcut.
Origin C'den D'ye oyun taşıma - Technopat Sosyal link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama zaten forumda böyle bir konu mevcut.