Çözüldü Origin bana mail atmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stardark

Decapat
Daha fazla  
Origin hesabımı unuttuğum için erişemiyorum farklı bir hesap açmayı denedim yine olmuyor unuttum dedim mail atmıyorlar tamı tamına 3 haftadır uğraşıyorum. Origin bana neden 3 haftadır mail atmıyor. Yardım edin şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Tanıtım kısmına vs. bak ya da hesap bağlı olmayan yanlış bir e-posta giriyorsun.

Tanıtımlar kısmında yok bir de şöyle bir şey vardı e postam dolu gözüküyor postaları sildim fakat hâlâ daha e-posta dolu gözüküyor sildiğim postaları çöp kutusundan da sildim.

Tanıtım kısmına vs. bak ya da hesap bağlı olmayan yanlış bir e-posta giriyorsun. Bende bazen tanıtım kısmına düşüyor.

Ve e-posta doğru çünkü yeni hesap açmaya çalıştığımda senin zaten bu postaya ait bir hesabın var diyor.

Sorunu çözdüm yine de yardımınız için Allah razı olsun teşekkürler benim e postadan yer açtım geldi iyi günler dilerim.
Atması gerek, ya farklı bi mail adresi üzerine yaptın ya da hesabın çalındı.

Atması gerek, ya farklı bi mail adresi üzerine yaptın ya da hesabın çalındı.
Hesabımda sıkıntı yok fakat mail atmıyor sebebini bilmiyorum internetten baktım herkese mail gelmiş fakat bana gelmiyor

Tanıtım kısmına vs. bak ya da hesap bağlı olmayan yanlış bir e-posta giriyorsun.

Tanıtımlar kısmında yok bir de şöyle bir şey vardı e postam dolu gözüküyor postaları sildim fakat hâlâ daha e-posta dolu gözüküyor sildiğim postaları çöp kutusundan da sildim.

Tanıtım kısmına vs. bak ya da hesap bağlı olmayan yanlış bir e-posta giriyorsun. Bende bazen tanıtım kısmına düşüyor.

Ve e-posta doğru çünkü yeni hesap açmaya çalıştığımda senin zaten bu postaya ait bir hesabın var diyor.

Sorunu çözdüm yine de yardımınız için Allah razı olsun teşekkürler benim e postadan yer açtım geldi iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…